Media & TV

Bonusquote: de hel van een lieve stad van hoop vol lieve mensen zoals beleefd door BOA’s

07-01-2019 13:12

“De jongen, breed en gespierd, wordt met zijn armen omhoog tegen de muur gedrukt en gefouilleerd. Zijn vrienden protesteren luid en filmen het tafereel. ,,Nu moeten we wachten op assistentie van de politie. Als het erger wordt, dan hebben we niets om ons mee te verdedigen, enkel onze handen.”

Zeker twintig minuten wachten de handhavers op de politie. Bij het zien van een politiebus lijkt hulp nabij, maar de auto rijdt door, onderweg naar een andere melding. Het is precies de reden waarom de boa’s begin deze maand bij de gemeenteraad pleitten voor geweldsmiddelen om zich te verdedigen. Het liefst zouden ze een wapenstok en pepperspray dragen. Dat verzoek deden ze niet zomaar. Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de handhavers in Amsterdam, 86 procent in 2017, slachtoffer is geworden van agressie of geweld.

De man ligt inmiddels geboeid op de grond, op zijn buik. Vier handhavers en zes toegesnelde agenten staan eromheen. Alleen een politiebus ontbreekt, om de man in te vervoeren. Annemarie en Tess blijven op een afstandje staan, voor het geval assistentie wordt vereist. Nog voor er vervoer is geregeld voor de geboeide man op de grond, haasten ze zich naar de Zeedijk voor een melding van overlast. Annemarie: “De politie heeft het te druk.””

BOA’s en handhavers in alle Nederlandse steden vragen al tig jaar om betere wapens om zich te kunnen verdedigen tegen het volkomen zieke en doorgeslagen geweld, die grenzeloze explosieve agressie, die ze dagelijks ten deel valt. Maar al tig jaar willen bestuurders dat niet want ‘bewapenen past zo niet bij onze stad’ en, veel belangrijker: het gaat fantastisch met ons fijne land, de criminaliteit daalt, de cellen staan leeg en er is helemaal geen agressie, hooguit wat incidentjes, laat staan dat die agressie iets te maken heeft met specifieke patriarchale gewelddadige culturen van buiten het joods-christelijke Noordwest Europa.

Socialisten zijn er altijd heer en meester in geweest de waarheid te verbloemen en onder het tapijt te geven, zie ook Molenbeek, met veel dank aan gelijkgeschakelde main stream media.

Godzijdank zijn de socialisten niet langer heer en meester en verschijnt de realiteit van de agressieve, bloeddorstige, hatelijke en gewelddadige samenleving in onze lieve steden van hoop vol lieve mensen nu wél gewoon in de media (Blendle-link).

Okee, toevallig maakt een commerciële televisiezender nu ook een ‘realityshow’ over handhavers, dus de media hebben er een beslist geen commerciële reden voor want een kwaliteitskrant als AD zou echt nooit een betaald artikel verpakken als ‘journalistiek’ betrouwbaar als kwaliteitscouranten tegenwoordig zijn, maar toch. Zijn al die handhavers en BOA’s niet helemaal voor niets gesloopt de afgelopen jaren terwijl ze 20 minuten moesten wachten op ‘politie-assistentie’ en de criminelen nog meer wapens hadden om BOA’s te slopen dan de BOAS hadden om zich te kunnen verdedigen.

In sovjet Nederland, waar de Pravda blijft schrijven over de graanoogsten die ook dit jaar weer uiterst succesvol zijn. Al helemaal in die lieve stad van hoop.