Kakkersjeugd terroriseert Wassenaer

28-03-2010 15:45

Hoezo, alleen probleemwijken hebben last van straatterrorisme? Ook in het poepsjieke Wassenaar, in de lommerrijke villastraat Eikendael (zo heet het echt), heeft men last van heus schorriemorrie. Keurig gedouchte jongetjes en meisjes in hockeypolo hebben daar www.westonline.nl huis gehouden op een manier die zich het best laat kenschetsen als affreus.

Tientallen jongeren in kennelijke staat waren na een bacchanaal in een van de villa’s de straat op gegaan om Saab-rijdende waxjassen en andere Elsevier-lezers lastig te vallen. Buurtgenoten die toevallig de straat in kwamen rijden moesten het flink ontgelden: een deuk werd prompt in de voiture getrapt en de oprit van deze geschokte buren bleek bezaaid te zijn met lege bierflesjes en andere pauperconsumptieartikelen.

Tevens had de dronken Luzac-jeugd met dubbele achternaam zich sans gêne vergrepen aan een vrijstaande vogeldrinkbak en een standbeeld in de tuin van de buurtgenoten en moesten een fiets plus één hordeur er aan geloven.

Het is nog niet bekend of de VDD van Wassenaar reeds in spoedzitting bijeen is. Voor de getraumatiseerde buren wordt gevreesd dat zij zeker een week met kalmeringsmiddelen zullen moeten slapen.