Weten & Tech

‘Persevenement Apple Watch op 9 maart’

26-02-2015 20:34

CUPERTINO – Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een persevenement op maandag 9 maart in San Francisco. Dat schrijven Amerikaanse media. Hoogstwaarschijnlijk komt dan meer informatie naar buiten over de langverwachte Apple Watch.

Het evenement is live te volgen via internet. In de uitnodiging staat niet vermeld wat Apple precies in petto heeft voor de journalisten. Doorgaans worden bij dit soort bijeenkomsten nieuwe producten of diensten aangekondigd. Boven de uitnodiging staat ‘Spring Forward’, een verwijzing naar het ingaan van de Amerikaanse zomertijd op 8 maart. Dit wijst erop dat voor het slimme horloge een belangrijke rol is weggelegd tijdens het evenement.

Vorige maand zei algemeen directeur Tim Cook van Apple dat de eerste smartwatch van het concern in april in de schappen ligt. De kans is groot dat het technologiebedrijf op 9 maart onder meer bekendmaakt wanneer de Apple Watch in Europese landen als Nederland en België verkrijgbaar is. Ook worden meer details over de specificaties, de verschillende modellen en de bijbehorende prijzen verwacht.