ThePostOnline

Top 7 online games van dit moment

27-09-2024 10:54

Online games zijn erg populair, maar welke spellen speel jij graag? Er zijn online veel gamers van alle leeftijden te vinden en die houden van spannende, competitieve en sociale spellen. Het mooiste is dat er spellen zijn voor iedereen, of dat je nu houdt van strategie of samen met vrienden wil gamen, het kan allemaal. Voor jou hebben wij de top 7 online games van dit moment op een rijtje gezet.

 

Het eerste spel wat we noemen is Fortnite en dit is ontwikkeld door Epic Games. Het staat bekend als een battle royale-spel en brengt 100 spelers samen op een eiland waar ze mogen strijden om als laatste over te blijven. Er is wel iets opvallends te noemen wat Fortnite onderscheidt van andere battle games. Dit heeft namelijk te maken met de unieke bouwmechaniek die het voor spelers mogelijk maakt om tijdens het gevecht structuren te bouwen. Maar dat is nog niet alles, want ook de kleurrijke graphics, de updates en de seizoensgebonden evenementen zorgen ervoor dat het spel leuk blijft.

League of Legends

League of Legends ook wel bekend als LoL, is een multiplayer online battle arena en is ontwikkeld door Riot Games. Als je van een strategisch spel houdt, dan kan dit wel eens wat voor je zijn. Hierbij nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op. Het doel is de basis van het andere team vernietigen. Het spel is erg populair en dat komt door de complexiteit en ook door de diepte van het spel. Als speler heb je hier namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit veel kampioenen. Ze hebben allemaal unieke vaardigheden en rollen. Het spel is daardoor iedere keer weer anders.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone is het helemaal volgens veel online spelers. Dit ook nog eens een gratis te spelen battle spel en het is dan ook een mooie uitbreiding van de beroemde Call of Duty-franchise. Het spel is erg intens, maar ook realistisch. Als je het speelt voelt het gewoon echt aan, een gevechtservaring waarbij tot wel 150 spelers strijden op een groot slagveld. Als speler heb je hier de mogelijkheid om in teams van twee, drie of vier mensen samen te werken om missies tot een goed einde te brengen. Je moet daarbij ook wapens verzamelen en vijanden uitschakelen. Er is wel een extraatje aanwezig bij dit spel en dat is de toevoeging van Gulag. Hierbij krijgen spelers die zijn uitgeschakeld de kans om terug te keren door een 1-tegen-1 gevecht te winnen. Veel mensen vinden dit echt de moeite waard en het maakt het ook extra spannend.

Minecraft

Minecraft is ook een spel wat bij de top zeven van dit moment genoemd moet worden. Je kunt het zien als een platform voor creativiteit en verbeelding. Je hebt echt heel veel mogelijkheden en spelers kunnen hier namelijk solo of met vrienden in een online wereld bouwen, verkennen en natuurlijk overleven. Je hebt hierbij twee hoofdmodes en dat zijn creatief en survival. Als je denkt aan de creatieve modus dan krijgen spelers onbeperkte middelen om te bouwen wat ze maar willen. Maar je hebt ook de survivalmodus en die daagt de spelers uit om te overleven door middelen te verzamelen, vijanden te verslaan en onderdak te vinden. Dit blijft iedere keer weer spannend en leuk, dus de moeite waard om te proberen.

Apex Legends

Apex Legends is een spel dat is ontwikkeld door Respawn Entertainment. Ook dit is een battle spel en wat het zo populair maakt is de snelle actie. Je hebt teams van drie spelers en die strijden tegen andere teams in een arena. Iedere speler bestuurt hierbij een legendarische Legend en die heeft zijn eigen unieke vaardigheden. Je hebt ook een speciaal ping-systeem, en hierdoor is het voor spelers eenvoudiger om zonder microfoon te communiceren.

Among Us

Wil je eens wat anders dan bij een online casino spelen, dan kun je denken aan Among Us. Een spel dat is ontwikkeld door InnerSloth. Tijdens het spelen draait het hier echt om samenwerken en verraad. Je neemt als speler de rol aan van een bemanningslid op een ruimteschip en dan nemen één of meer spelers de rol van verrader (impostor) aan. De impostors moeten hierbij dan proberen de bemanningsleden te saboteren en te elimineren. Maar dit is erg spannend, want ze mogen niet ontdekt worden. De bemanning blijft intussen samenwerken om de taken te volbrengen en de verraders te identificeren.

World of Warcraft

Als laatste hebben we nog het spel World of Warcraft (WoW). Dit spel is bij veel online gamers erg populair en spelers hebben bij dit spel de keuze uit verschillende rassen en klassen, epische quests voltooien, dungeons verkennen en samenwerken met andere spelers. Er zijn veel uitbreidingen ontwikkeld en nieuwe verhaallijnen bijgekomen. Steeds weer een nieuwe uitdaging om je missie te volbrengen.