Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Ik voelde me vandaag de domste foodblogger op aarde. Falend. Stond ik hoor, in de keuken mijn lekkere pastaatje klaar te maken. Een pasta met hele basic ingrediënten zonder toevoegingen of sausjes en tja, zo’n maaltje kan dan wel wat peper & zout gebruiken. Wat denk je? ZOUT OP! Noooooo. Echt geen korrel meer, nergens. Boeeee! Maar evengoed was m’n eten best wel lekker. Maar het zou zéker lekkerder zijn met zout. Dus; note to self: zout halen. En dan maak ik dit gewoon nog eens klaar, want oeiiii wat was deze pasta met geitenkaas, paddenstoelen, rucola en croutons al lekker. Benieuwd naar het recept?
Nodig voor één persoon: een hele zak paddenstoelenmelange met bieslook en paprika van AH (bestaat uit kastanjechampignons en zwammen, gesneden, want de mens is lui) – 2 handjes rucola – spaghetti – wat verse zachte geitenkaas – peper – olijfolie – ZOUT – 1 sneetje brood (voorkeur: donker)
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.