Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Goedenavond! Heel veel lezers hebben al gezien wat ik gisteravond heb gegeten (man, wat wordt mijn site goed bezocht de afgelopen weken!!) en daar had ik veel van over. En dus besloot ik: vet handig, dan roer ik de courgette, aubergine en tomatensaus gewoon door wat couscous en dan heb ik meteen een maaltje voor morgenavond (vanavond dus) klaar. Wat vét goed uitkomt, want over een halfuurtje sta ik in de dansschool voor een dansles van 3 uur (ja ik blijf dit herhalen)(want yeahhhh zo cool #aspotievo). Dus, gisteravond al klaargemaakt, vanavond opgegeten. WIN! En het was vet lekker.
Nodig voor één persoon: 5 cm courgette in blokjes – 5 cm aubergine in blokjes – 1 flats (haha) gezeefde tomaten – 70 gr couscous – plukje rucola – beetje zachte geitenkaas – 1 eetlepel hazelnoten
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.