Beste DeJaap-helpdeskservice…

15-04-2010 13:06

Dag redactie, er stond vanmorgen een interview met Lucia de Berk in de Volkskrant waarin ze verteld dat ze door onterechte veroordeling het vertrouwen in mensen is kwijtgeraakt. We kunnen dat vertrouwen (deels) herstellen door haar van harte te verwelkomen in de samenleving en ons medeleven aan haar te betuigen. Hebben jullie tijd en zin die van harte welkoms actie aan te jagen in de pers en andere media. Dat herstel van vertrouwen is voor Lucia veel relevanter dan de zak met geld die ze van de overheid gaat krijgen. We kunnen met een relatief kleine inzet heel veel voor haar verdere leven betekenen. Pakken jullie dit op ? Zou mooi zijn ! Vriendelijke groet, Anneke18.

Bert Brussen: Hoi Anneke18,
Neen.

Wel willen we een actie starten om jou onterecht achter de tralies te krijgen. Als je daarin interesse hebt moet je het maar even laten weten.

Veel knuffels en een elfengroet van je Bertje!

Gyurka Jansen: Ja, laat dat maar aan ons webloggers over: mensen weer vertrouwen in de mensheid geven!

Linda Duits: Kunnen we dit niet op de site knallen? Het is namelijk zo grappig….


Gyurka Jansen:
Persbericht:

“De Berk weer terug in de samenleving!”

Reaguurster Anneke18 is uit pure bachbloesemheid een actie begonnen om de Berk weer terug te brengen in de Nederlandse samenleving.

Linda Duits: DeJaap-commenter AnnekeAchttien is uit pure bachbloesemheid een actie begonnen om Lucia de Berk, beter bekend als Lucia de B., weer terug te brengen in de Nederlandse samenleving. We ontvingen van haar een aanstekelijke email.

Blijven inzenden die brieven mensen…