Het studentikoze leven van Anne-Fleur Leenders: neuken zonder condoom

27-03-2012 15:49

Nou lieve schatten, ik ben er uit. Mijn vergoeding ga ik schenken aan het Wereld Natuurfonds. Ik zag een televisiereclame voorbij komen over de uitstervende reuze panda. Vond het vrij sneu, ze zijn zo aandoenlijk en knuffelbaar en dan nog sterven ze uit! Enfin, mijn zwaarverdiende muntstukken schenk ik dus aan hun. Weten jullie trouwens waarom die beesten uitsterven? Het vrouwtje is slechts drie dagen per jaar vruchtbaar. Ik wou dat ik een panda was. Hoe turbochill is dat? Heb mij de afgelopen week namelijk onwijs druk lopen maken over welk voorbehoedsmiddel ik aan moet gaan. ‘De Pil’ is toch niet zo hot meer, ik merk dat ik daar nu toch wel echt vanaf moet. Dat dagelijks slikken is ook niet helemaal mijn ding. Als ik dan bij een mat blijf slapen, vergeet ik ‘m weer te slikken en dan is het weer gedonder met die morningafter. Tevens vind ik ‘De Pil’ iets voor 14-jarige bakvissen die graag grote borsten willen.

Enfin, ik was mij dus aan het oriënteren op de voorbehoedsmiddelenmarkt, figuurlijk gesproken. Niet alleen moet ik rekening houden met wat ‘fijn’ is, maar een dame zoals ik moet natuurlijk ook rekening houden met wat chique is. Zo’n hormoonstaafje in je arm: niet chique. Zo’n vrouwencondoom; nicht im sprache, veel te ordinair. Je kunt niet denken; gebruik dan een condoom? Op die vraag ga ik niet eens antwoord geven, iedereen weet toch dat zonder veel chiller is? Als je dan iets oploopt gooit de huisarts er wel een kuurtje tegenaan. Ja sorry hoor, dat vind ik zo’n gezeik om niks dat gelul over SOA’s.

Spiraaltjes
Veel opties blijven er dus niet over. Ik heb uitvoerig op de jaarclubavond hierover gediscussieerd met de meiden. Het werd fel toen er twee subclubjes ontstonden; “De Spiraaltjes” en “De NuvaRingen”. Het is nogal wat hoor, om een beslissing als deze te maken. Het moet wel gewoon helemaal bij je passen. Om jullie mee te nemen in mijn ambivalente achtbaan en om te zorgen dat jullie mij zo goed mogelijk kunnen adviseren hierna, het ik de argumenten van iedere subclub op een rijtje:

“De Spiraaltjes”
– Zet ‘m één keer, je hoeft er 5 jaar niet aan te denken.
– Weinig hormonen of zo?

“De NuvaRingen”
– Pijnloze inbreng
– Je krijgt SMS’jes als je “moet ringen” (HOE TOF!)

Onderbuik
We zijn geen debatclub maar een jaarclub, bij ons geen eindeloze zoektocht naar argumenten. Ben alleen nog steeds onwijs met mijzelf in conclaaf, geen idee wat bij mij past. Maar mijn onderbuik zegt mij wel dat ik in ieder geval goed op haar gevoel af moet gaan.

Enfin lieve schatten, het blijkt wel weer; de pandabeer heeft het ondanks haar uitsterven toch veel beter dan ik, zij hoeft dergelijke beslissingen niet te nemen. Wens mij succes en één kus voor jullie!

Cartoon by Guur.

Volg Anne-Fleur ook op twitter.