Het studentikoze leven van Anne-Fleur Leenders: tentamenstress becomes tentamenseks

25-04-2012 16:00

Na een heerlijk weekje vertoeven aan de Zuid Franse kust, en lekker kussen met Frans Nederlands, moest ik er toch aan gaan geloven; ik moest studeren. Goddank dat paps heeft gezegd dat ik niet verder dan mijn bachelor hoef. Nog meer jaren de boeken in trek ik echt niet. Ik kan nu al onwijs opzien tegen de komende twee jaar. Maar goed, mijn week was dus onwijs geestdodend. Wekker 10.30 uur, zodat ik om 12 uur met een blikje Redbull in de UB zat. Half één natuurlijk lunch met de hele club, dat is altijd onwijs gezellig. We zorgen dan dat we allemaal lekkere dingetjes mee hebben en dan gaan we lekker met z’n allen peuzelen.

Rond half 3 weer aan de bak. Goddank dat ik altijd wel een leuke eetafspraak heb, zodat ik een smoes heb om er niet tot kwart voor twaalf te moeten zitten. Maar goed, jullie begrijpen mijn punt; het was een verschrikkelijke week. Niveau van zelfmedelijden was in geen tijden zo hoog. Soms is het onterecht hoor, maar dit keer overdrijf ik echt niet. Na twee van dit soort turboterrordagen, heb ik besloten het roer om te gooien. Dit is gewoon niet mijn modus. Ik had behoefte aan iets leuks, een intermezzo tijdens het studeren. Dit was mijn doel, ik ging dit dus vinden.

Whapproddelen
We zaten, wederom, gezellig met de hele club aan onze clubtafel in de UB. Sommige van ons die van die ingewikkelde studies als geneeskunde studeren, zijn dan hard aan het studeren. Die begrijp ik echt niet. Waarom zou je voor een moeilijke studie kiezen, terwijl je er met een makkelijke ook wel komt? Enfin, ik zit dus altijd met het chille deel lekker aan één kant van de tafel, beetje matten checken en over en weer over whapproddelen. Je hebt dan van die turbonerds die dan ‘Ssst’ gaan lopen roepen, zo onwijs overdreven. Ga lekker thuis studeren als je rust zoekt, denk ik dan. Enfin, er zat dus al een paar dagen achter elkaar een mat aan de tafel schuin tegenover ons. Dus ik kwam op het geniale plan om deze man te versieren IN DE UB. Hoe onwijs origineel is dat!

Dus, ik had mij voorgenomen om na de clubavond gisteren een poging te waren. Onverwachts had ik een mat mee naar huis genomen en liepen mijn UB-ambities een beetje uit. Eerlijk gezegd (sorry paps en mams), gisteren is het niet helemaal gelukt om te gaan. Maar vandaag ben ik gegaan, incluis mijn geluksslipje. En ja hoor, mr. N.E.R.D. zat er weer. Hele plaatje was compleet, stapels met wettenbundels om hem heen, verward haar waar hij lekker doorheen woelde en een Rayban op de neus om zijn intelligentieuitstralingsniveau te verhogen. Op weg naar de WC heb ik een briefje met mijn telefoonnummer voor zijn neus neergelegd en ben, zonder hem aan te kijken, doorgelopen. Ik wist zeker dat hij contact op zou nemen, we hadden immers al onwijs geflirt.

Tentamenseks
Op een gegeven moment kreeg ik een Whappje met de vraag of ik weer naar de WC moest en of we anders samen zouden gaan. Turbotof en onwijs spannend. Ik stuurde hem terug: “Ik kom naar je feestje, breng je mij wel met volle buik thuis?”.
Hij gaf een knipoog en ging naar het toilet, dus ik hem volgen. De tentamenstress werd tentamenseks.

Ergens voelt het onwijs ordinair om op het toilet af te spreken, niet helemaal mijn niveau. Maar gezien de situatie en gebrek aan beter: accepté. Wederom, ik ga niet in detail treden, daar heeft had DeJaap een andere column voor. Maar ik kan jullie verzekeren dat het top was. Turbotop. Als dit een vast element is bij het bezoek aan de UB, zullen ze mij zeker vaker zien!

Lieve schatten, één kus voor jullie.

Volg Anne-Fleur ook op Twitter.