Het studentikoze leven van Anne-Fleur Leenders: Leger des Geils

23-05-2012 15:30

Themafeestjes, altijd één groot feest. Zo hadden we met onze club afgelopen week een themafeest met een heerenjaarclub en het thema was dus ‘Leger des Geils’. Nou, ik kan jullie verzekeren. Geil it was. Wat bleek, Franse Frans is dus lid van een andere vereniging, wat op zich geen grote ramp is, en het leek hem leuk om een themafeest te houden met onze jaarclubs. Zo gezegd, zo gedaan. Franse Frans en ik hebben het georganiseerd en zijn club heeft het thema verzonnen. Onwijs hilarisch thema natuurlijk en de ideale gelegenheid om legitiem ordinair gekleed te gaan. Zoals altijd gaat een kleine delegatie van onze club de stad in om een ideaal outfitje te scoren. De maten worden doorgegeven, wat vrij confronterend is voor sommigen. Voor mij gelukkig niet meer, dankzij het Diva-dieet.

De delegatie kwam de stad uit met een kort roze legerrokje, gescoord bij de Cool Cat. Onwijs ordinaire winkel, zou er niet dood gevonden willen worden, maar voor dit soort gelegenheden id-e-aal. Een legergroen topje met net iets teveel deco en een net-legging. Als kersje op de taart hebben we uiteraard een stoer touwtje om ons hoofd geknoopt. Dat staat altijd onwijs leuk als we ons haar los hebben. En op iedere arm een robuuste streep, alsof we echt door de bush-bush zijn getrokken.

Met z’n vijftienen waren we nu echt het Leger des Geils. Fantastisch om te zien! Helaas, ik zou het echt zo onwijs graag willen, vinden mijn clubgenootjes het niet tof als ik een foto plaats hier. Sommigen lopen onwijs te miepen over dat zoiets in je toekomst proberen kan opleveren met solliciteren en zo. Ik begrijp daar geen turbofuck van, hoe kan een geile foto nou je belemmeren met solliciteren? Dat werkt toch alleen in je voordeel?

Dildo’s
De matten waren gelukkig in vol ornaat met blote bovenlijven. Daar kan ik altijd van smullen. Ook zij hadden een sexy bandje om hun hoofd heen, een matje komt daardoor extra mooi uit. Ze hadden hun lijven ingesmeerd met bruinsel en sommige hadden een dildo mee als wapen. Ze hebben echt turbo veel moeite gedaan.

Het was mede daardoor dan ook een turbotof feest geworden. Flink ge-K&K’d en flink gedanst. Toen we de Kroeg uitliepen was het dan ook licht en zijn we met z’n allen lekker een harinkje gaan eten op de Markt. Uiteraard bij de Franse Frans in bed gekropen. Wat een avond. Over twee weken hebben we weer een themafeestje, hebben jullie goede thematips?

Nou schatjes, tot snel maar weer, één kus!