Leven

Ideaal! Lieg jezelf voor met deze instant hoger onderwijs propaganda

04-07-2012 15:57

Hoi aankomend eerstejaars! Goed dat je interesse hebt om aan de (vul hier opleiding naar keuze in) te studeren. (Opleiding naar keuze) is namelijk op alle gebieden de beste studiekeuze. Niet alleen leiden wij je op tot een (bijna) baangegarandeerde topprofessional op het bekende Hollandse kwaliteitsniveau, bij (opleiding naar keuze) ben je ook verzekerd van een FANTASTISCHE studententijd! In een stad als (vul hier stad naar keuze in) kun je leven en studie, onderwijs en gezelligheid op perfecte wijze met elkaar combineren. Eigenlijk is er nu al geen enkele reden meer ook andere voorlichtingsfolders, die natuurlijk lang zo objectief niet zijn als deze voorlichtingsfolder van (opleiding naar keuze), van andere opleidingen door te bladeren. Eerlijk gezegd raden wij van (opleiding naar keuze) je aan je gewoon nu meteen in te schrijven voor (opleiding naar keuze).

Nu je toch zeker weet dat je in de stad (stad naar keuze) aan de fantastische en internationaal hoog aangeschreven (opleiding naar keuze) gaat studeren, willen we je gelijk wat vertellen over ons mooie gelikte vastgoed. Want wij van de (opleiding naar keuze) hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. We hebben ons gratis van de overheid gekregen geld natuurlijk goed besteed. De ene na de andere megalomane kitschnieuwbouw heeft (opleiding naar keuze) uit de grond weten te stampen. Kijk en geniet maar eens van ons fraaie studie-atrium, de multilinguistische crossmediale praktijkzalen, de 2.0 assesmentcoursescentra en ons transparante spiegelende collegezalencomplex.

Marmeren vloeren en gouden kranen!
Zie je die marmeren vloeren en gouden kranen? Daar zetelt de Raad van Bestuur van (opleiding naar keuze). Zes bijzonder competente, integere, door en door betrouwbare uit het onderwijs afkomstige visionairen. En neem van ons aan: als jij je opleiding aan de (opleiding naar keuze) hebt afgerond moet je niet vreemd opkijken als ook jij op een dag op zo’n mooie gecapitionneerde bestuurszetel zit en rondrijdt in een verlengde limousine met ingebouwde televisie. Dat is nou de kracht van (opleiding naar keuze)

Omdat het moet van de minister hier ook nog even wat onafhankelijke feiten:
– (Opleiding naar keuze) staat in de top 135 van internationale opleidingen.
– (Opleiding naar keuze) investeert in een duurzame toekomst met visie, passie en doorgroeimogelijkheden.
– (Opleiding naar keuze) houdt rekening met wensen van de student: niet wij maar jij bent de cashcow.
– (Opleiding naar keuze) is meer dan een leerfabriek: (opleiding naar keuze) is ook een gezelligheidsvereniging, een plek om te wonen, een kloppend hart van een snel veranderende maatschappij, een baken van licht in intellectueel duister en een forum voor debat en kennisoverdacht op hoog niveau.
– De stad (stad naar keuze) is een van de top 60.000 wereldsteden en weet als geen andere stad wonen, werken, reizen en recreëren zo mooi te combineren door middel van goed bereikbare uitvalswegen, veel groen, hoogwaardig openbaar vervoer en modern maar betaalbaar wonen.

Bier, babes & goud!
Tot slot laten we wat foto’s zien van onze gezellige campus: hier, hier, hier en hier zie je wat je allemaal te wachten staat als je gaat studeren aan de (opleiding naar keuze). Heb je nog vragen? Onze spindoctors handelen alle vragen snel en doeltreffend af (in tegenstelling tot klachten).

We zien je eind augustus! (Voeg hier plaatje van het logo van opleiding naar keuze in).