Katerseks is K.U.T. seks

11-07-2012 13:47

Nee, jongens, hou maar op. Dat jullie met een kloppende boner wakker worden als jullie hoofd bonkt, zegt niet dat onze eierstokken dan ook meteen op alarm-rammelen staan.Als er ergens een biologische miscommunicatie tussen man en vrouw ontstaat is het wel op de ochtend na de nacht ervoor. Mannen hebben hele grote praatjes gehad (‘ik neuk je helemaal gek, schatje’ ), maar zijn vaak zuchtend en zwetend en vooral orgasme-loos op jou in slaap gevallen.

Op een moment dat jij graag bevredigd wil worden, ligt er ineens een lauwvochtig levenloos vleesdingetje op je buik. Meer nat van het werkzweet dan van een krachtige zaadlozing.

 

Op je snurkt iemand.

Dat is ‘s nachts.

Dan wordt het licht en is die slappe jongen ineens opgestaan uit zijn coma en wil hij zijn klusje afmaken. Op een moment dat jij net weer geen zin hebt om te worden besprongen door een naar aceton ruikend manmensch.

Dat wat in die dronken donkere uren van de nacht zo mooi leek is nu horror. Nee, nee, nee, laat me met rust.

‘Ja, maar, schatje. Dit moet even om mijn hoofdpijn te verdrijven.’

‘Je hebt twee handen gekregen.’

‘Help je me een beetje?’

‘Ga weg.’

‘Je hoeft niks te doen. Ik doe het wel bij jou. Is zo voorbij. Tel maar tot 100.’

‘Stop met dat geprik in mijn rug, wil je?’

‘Jezus, vannacht wilde je maar al te graag.’

Dan voel je vingers op een plek waar de nacht ervoor nog impotent werd gefrunnikt. Je verslapt en laat iets toe. Tweede kans seks is als tweede kans onderwijs. Je moet er echt zin voor maken.

Dan voel je ook een tong in je mond en je proeft iets zouts.

‘Wat heb jij gegeten?’

De jongen bovenop op je stopt een vinger in zijn mond en graaft tussen zijn tanden. Op zijn vinger plakt een stukje sate-kroket.

Nu is het tijd om op te staan.

 

 

Mabelie Groenink