Media

Koppel maakt ruzie bij ‘Kiss Cam’ Bulls

05-01-2015 15:28

CHICAGO – In de Verenigde Staten is de ‘Kiss Cam’ een begrip. Op het moment dat de camera op je wordt gericht, moet je zoenen met diegene naast je. Dit zorgt soms voor aparte situaties, zeker als je niet naast je vriend of vriendin zit. Bij een wedstrijd tussen de Chicago Bulls en Boston Celtics kregen de man en vrouw die naast elkaar zaten ruzie. Met alle gevolgen van dien.

De zoencamera richt zich op een Boston-stel, maar de man lijkt er maar weinig zin in te hebben. Al druk bellend negeert hij zijn vriendin, die daar klaarblijkelijk niet van gediend is. Ze geeft hem een blijk van ongenoegen, maar de man wil vooral doorgaan met bellen. Tot hilariteit van het aanwezige publiek.

De vrouw krijgt hulp uit onverwachte hoek. Benny the Bully, de mascotte van de Bulls, schiet de vrouw te hulp. Hij geeft de man een klap op zijn hoofd en loopt uiteindelijk weg met de vrouw. Sterker nog, hij draagt haar zelfs weg, tot groot genoegen van het voltallige Bulls-publiek. Of de man en de vrouw het nog goedgekust hebben is niet bekend.