Entertainment

Moeder Joe Manganiello dol op Sofia Vergara

17-01-2015 16:26

LOS ANGELES – Sofia Vergara hoeft zich niet druk te maken over haar schoonfamilie nu ze met Joe Manganiello is verloofd. Haar schoonmoeder Susan is dol op de Modern Family-actrice.

Susan vertelt over haar schoondochter in een reportage van het lokale aan CBS gelieerde tv-station in Pittsburgh, waar de Magic Mike-acteur opgroeide. ”Sofia Vergara is een van de vriendelijkste mensen die ik ooit ontmoet heb”, zegt Susan in het tv-portret. “Ze heeft geen kapsones, ze is gewoon erg aardig voor iedereen.”

Sofia Vergara (42) en Joe Manganiello (38) zijn sinds kerst verloofd. De True Blood-acteur zou op eerste kerstdag op zijn knieën zijn gegaan. Sofia en Joe zijn sinds afgelopen zomer een stel. Volgens Us Weekly zou Joe’s moeder hem hebben aangemoedigd zijn Colombiaanse vriendin ten huwelijk te vragen.

Vergara was tot mei vorig jaar verloofd met zakenman Nick Loeb en was eerder getrouwd met haar jeugdliefde Joe Gonzalez met wie ze een zoon Manolo (22) heeft. Voor Joe Manganiello wordt het zijn eerste huwelijk. Hij was tot april 2011 verloofd met actrice Audra Marie.