OMG

Vrouw zwanger na anale seks

16-05-2015 10:13

ATLANTIC CITY – De kans dat een vrouw zwanger raakt na anale seks is één op een miljoen. Uroloog Brian Steixner had de twijfelachtige eer de speciale dame te ontmoeten die dit overkwam.

Tijdens Brians tijd als arts in opleiding kwam er een jonge vrouw de spoedeisende hulp binnenlopen die licht bloedverlies had. Niet ongewoon tijdens een zwangerschap. Alleen bloedde deze dame uit haar rectum.

De vrouw bleek geboren te zijn met een afwijking waarbij de plasbuis, vagina en anus ontbreken. In plaats daarvan zit er een groot gat, cloaca genaamd. Doorgaans wordt dit vlak na de geboorte operatief hersteld en is daarmee de kous af. Maar bij de vrouw ging er iets mis. Haar lichaam vormde zelf een verbinding tussen haar baarmoeder en haar rectum. Als gevolg menstrueerde ze ook uit haar anus. Haar vagina daarentegen was letterlijk een doodlopend eind.

Tijdens Steixners gesprekken met de vrouw kwam hij erachter dat ze anale seks had gehad. Dat verklaarde haar zwangerschap. ”Ik stond werkelijk versteld”, aldus de uroloog tegen het magazine Women’s Health. Een paar maanden later onderging de vrouw een keizersnede, omdat de artsen vonden dat ze maar niet moest proberen de baby uit te poepen. Het kindje was overigens helemaal gezond.