OMG

Jongen stuurt jaar lang sms’jes voor bril

10-09-2015 18:25

PHILADELPHIA – Een jongen heeft een jaar lang een meisje ge-sms't vanwege een zonnebril. De man, Alex genaamd, was destijds op date met ene Anna en had haar gevraagd om even zijn zonnebril in haar tas te doen. Anna ging vervolgens buiten even bellen, maar keerde nooit meer terug. "En dat was prima, want zo leuk vond ik haar niet", zei Alex tegen Elite Daily.

Hij vervolgt: "Maar wat niet zo fijn was dat ze ervandoor was gegaan met mijn zonnebril." Hij besloot haar te sms'en. "Je hebt mijn zonnebril gestolen." Alex kreeg hier geen reactie op en sms'te haar dan maar nog een keer. "Even serieus, ga ik mijn zonnebril ooit nog terugkrijgen?!" Weer geen reactie, waarop hij bedacht om haar een jaar lang te bestoken met sms'jes.

Twee maanden later bijvoorbeeld, berichtte hij haar weer. "Wow, wat een mooie zonnige dag buiten! Kan alleen mijn zonnebril niet vinden. Heb jij hem nog?" Ook drie maanden later begint hij er weer over. Hij maakt een foto waarop hij te zien is met een gekke zonnebril en schrijft: "Zo, ik heb een nieuwe zonnebril. Maar het beschermt me niet echt tegen de zon zoals ik dat zou willen. Ik vroeg me af of ik die ander van jou terug kan krijgen?"

Barbaars

Alex blijft haar sms'jes sturen, met hilarische selfies en emoji's. Totdat Anna plotseling reageert. "Ik snap het even niet. Wie is dit?" Niet veel later gaat er een belletje rinkelen. "Het zit zo: ik ben in januari naar San Francisco verhuisd. De zonnebril heb ik op mijn koelkast gelegd. Weken of maanden later begon ik met pakken en ben ik verhuisd naar de andere kant van het land. Ik heb geen idee wat er met je geliefde zonnebril is gebeurd. Oprechte excuses voor het ongemak."

"Barbaarse trut", reageerde Alex. "Laat maar weten als je ooit in Philadephia bent dan." Anna gaat komende week op bezoek in Philly.