OMG

Komediant plaatst neprecensies in Ikea

10-09-2015 13:25

NEW YORK – De internetkomediant Jeff Wysaski heeft op een tamelijk geniale wijze bij de Ikea een grap weten uit te halen. Hij postte op fotosite Imgur plaatjes waarbij hij neprecensies van Ikea-artikelen onder de desbetreffende artikelen in de winkel plaatste. "Deze stoel is perfect geschikt voor een klein kind of voor een extreem grote slang", zo schreef hij bijvoorbeeld bij een doodnormale stoel.

Bij een bank met heel veel kleuren, plaatste ene 'Ellie S.' een recensie. "Toen ik in de winkel liep en zei 'ik wil een bank die er uitziet als het geluid van dubstep', was ik bang dat ik teleurgesteld zou worden. Maar dit is perfect!" Ook een simpel tapijt is niet veilig voor de woordenterreur van Jeff. "Slechtste magisch tapijt ooit! Er was mij verteld dat 'ie mij naar Agrabah zou vliegen, maar in plaats daarvan belandde ik in het ziekenhuis", zou ene Phillip T. ervaren hebben.

De Ikea-klokken aan de muur in de winkel krijgen een recensie met de voor- en nadelen van de aankoop. "Voor: lange batterijduur. Tegen: Het herinnert mij aan het immer durende moment van elke seconde dat ik dichter en dichter bij het hartverscheurende moment van de dood aankom. Maar al met al: drie sterren! – Natalie Z."