OMG

Leraar krijgt klachten over Kanye West-lokaal

10-09-2015 12:02

MENDOZA – Een docent van de McCabe Elementary School in het Amerikaanse Mendoza wordt gedwongen zijn klaslokaal opnieuw in te richten. Leraar Adrian Perez had het complete lokaal omgetoverd tot een Kanye West-klaslokaal. De schoolleiding kon dit echter niet zo waarderen, weet NME te melden.

Perez gebruikte songteksten van de Amerikaanse rapper op de muren, zoals 'What Did I Learn All Day, All Day?' uit zijn single All Day. Ook 'New Job Flow' uit New God Flow stond op de muur geplakt. "Ik heb nooit mijn studenten willen ontmoedigen en probeer ze met zelfvertrouwen dingen te laten leren", vertelde hij Good Morning America. "Ik was innovatief toen ik het klaslokaal inrichtte. Mijn streven is om de Kanye West onder de docenten te zijn: Kanye West is een van de meest invloedrijke personen in de wereld en de beste in wat hij doet."

Hij vervolgt: "Ik wil een positieve invloed hebben op mijn studenten en de beste leraar zijn die ze maar kunnen wensen. Volgens Team Kanye Daily heeft 'de schooladministratie alle Kanye West-gerelateerde stukken verwijderd in het lokaal'. Perez twitterde vervolgens dat hij dit 'treurig vond' en dat hij 'iedereen bedankt' voor de steun.