OMG

Man heeft erectie van vijf dagen

14-09-2015 13:22

WITHERNSEA – Daniel Medforth zat met een maat en het leek ze leuk als hij vijfendertig Viagrapillen 'voor de grap' binnen een uur zou inslikken. Dit had de bouwvakker beter niet kunnen doen: het bezorgde hem een vijf dagen durende, pijnlijke erectie. "Ik was doodziek, duizelig en hallucineerde."

De stukadoor uit het Britse Withernsea doet zijn verhaal tegen The Sun. "Ik zag alles groen. En dan was er nog die helse erectie." Medforth kon deze hel niet meer aan en riep de hulp in van zijn vrouw. Zij belde vervolgens voor de zekerheid maar een ambulance. "De verplegers waren erg professioneel, maar toch deden ze hun best om niet in de lach te schieten." Hij kreeg wel een reprimande van de aanwezige artsen.

Nadat hij 36 uur lang ter obervatie in het ziekenhuis was opgenomen, mocht hij weer naar huis. Daar verbleef Daniel nog een paar dagen in bed, waar hij moest wachten tot de effecten van de pillen waren uitgewerkt. "Ik had verder ook niks aan die erectie. Mijn vrouw heeft mij vergeven en ik weet nu dat ik veel geluk heb gehad", zei hij ten slotte.