OMG

Bezoekers galerie verwachten happy ending

15-09-2015 11:42

NEW YORK – Een fototentoonstelling in New York, opgezet als een massagesalon, trekt meer publiek dan alleen kunstliefhebbers. Veel mannelijke bezoekers verwachten in de salon een massage met 'happy ending' te krijgen. In wekelijkheid is het een kunstgalerie, die voor een expositie van de Japanse erotisch fotograaf Nobuyoshi Araki en de Oostenrijkse kunstenaar Rudolf Schwartzkogler eruit ziet als een seks-massagesalon.

"We krijgen minstens twintig bezoekers per dag. Allemaal mannen die op zoek zijn naar een 'happy ending,' zegt een galeriemedewerkster tegen de New York Post. "Ze komen binnen en wij geven ze een folder en leggen uit dat dit een galerie is," zegt de medewerkster, die geheel in stijl is gekleed in een legging met tijgerprint en op hoge hakken. "Sommige bezoekers lachen en bekijken geïnteresseerd de tentoonstelling, andere reageren gegeneerd. Een groep studenten keek de hele tijd beschaamd naar de vloer."

Zelfs medewerksters van echte seks-massagesalons uit de buurt zijn op het verkeerde been gezet. Zij vinden het aanbod, een voetmassage voor 7 euro en half uur lichaamsmassage voor 21 euro, veel te goedkoop.