OMG

Campus speurt naar ‘voetensnuffelaar’

15-09-2015 15:25

FLORIDA – Een campus in Florida is op zijn hoede voor een voetensnuffelaar. Volgens de FIUPD is er een man gespot die onder tafels in de bibliotheek kruipt om lukraak onder vrouwenvoeten te snuffelen. De man werd gesnapt op een foto.

"Dit is extreem bizar. Ik snap niet waarom iemand zoiets zou willen doen", aldus FIU-student Helen Wagner tegen NBC Washington. De studenten stonden perplex toen ze hoorden over de notoire voetensnuffelaar. Er is geen enkele vrouw iets aangedaan verder, maar sommige dames wisten te vertellen dat ze eerst onder de tafel kijken voordat ze gaan studeren in de bibliotheek.

De man wordt omschreven als iemand van tussen de veertig en vijftig jaar oud, rond de 100 kilo zwaar en ruim 1,80 meter lang. De snuffelaar is kalend met kort grijs haar en heeft een sik. Hij werd het laatst gezien op een scooter. Aanvankelijk namen de studenten het allemaal niet zo serieus, maar inmiddels heeft de campus een officieel statement uitgegeven. "FIUPD neemt de zaak zeer serieus en blijft het onderzoeken. De medewerkers van de bieb weten ervan en moeten ons zo snel mogelijk informeren als ze hem zien."