OMG

Man brandt penis aan stijltang na vreemdgaan

16-09-2015 18:51

MOUNT BARKER – Een man heeft zijn penis met een stijltang laten bewerken door zijn vriendin. Blijkbaar had het koppel afgesproken dat als hij ooit vreemd zou gaan, ze dit bij hem mocht doen. Maar feit is wel dat zijn geslachtsdeel misschien wel nooit meer helemaal naar behoren zal werken.

Bronwyn Parker (22) vertelde de politie dat ze de hete stijltang maar heel kort tegen zijn penis had gehouden. Ze dacht dat hij hierdoor hooguit wat zonnebrandwonden zou oplopen. "Het zag er wat bruinachtig uit aan de buitenkant, maar niet meer dan dat. Het leek alsof ik een stuk vlees had gebakken." Uiteindelijk werd het slachtoffer met derdegraads brandwonden opgenomen in het ziekenhuis.

De man zou na het incident niet meteen behandeld zijn voor zijn 'gezwollen penis vol blaren' en zit nu met de gebakken peren. Rechter Paul Muscat noemde de activiteit 'hoogst ongewoon' en zag de grap er niet van in. Parker heeft volgens Daily Mail toegegeven dat ze roekeloos heeft gehandeld en kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van negen maanden.