OMG

Hondje met nieuwe coupe terug bij gezin

21-09-2015 17:18

SEATTLE – Een gezin uit Seattle was al een paar dagen behoorlijk radeloos; hun hondje Waffles was vermist. Afgelopen weekend werd het beestje gelukkig teruggevonden en hoewel de gezinsleden natuurlijk dolblij zijn dat ze Waffles weer in de armen kunnen sluiten, zullen ze moeten wennen aan de nieuwe coupe van het hondje. Waffles gaat tegenwoordig namelijk als zwarte cairnterriër door het leven.

Om zijn huisdier terug te vinden had eigenaar Robert Lucier de hele buurt rond zijn huis volgeplakt met affiches van Waffles. Hij kreeg daarop verschillende tips van buurtbewoners en daarbij zat één wel heel behoorlijk opmerkelijke tip. "Iemand vertelde me dat ze Waffles had gezien. De vrouw vertelde me aan de telefoon dat ze had gezien dat iemand onze hond in een publiek toilet waste en verf uit zijn vacht spoelde."

"Dat vond ik zo raar", vertelt Robert aan New York Daily News. Toch ging hij op de tip van zijn buurtgenoot af en fietste naar het winkelcentrum waar de vrouw dit had zien gebeuren. Daar aangekomen zag hij al snel een hondje dat wel heel erg op Waffles leek. "Ik zag een bang hondje dat er wat ouder uitzag dan Waffles. Toen ik haar naam riep, kwam ze naar me toe, maar dat doen honden wel vaker als je lief voor ze bent", legt Lucier uit. "Toen ik haar aaide rook ik de verflucht van haar vacht. Toen wist ik zeker dat dit onze hond was, want niemand geeft zijn viervoeter een andere kleur."

Toch claimde de dakloze vrouw die Waffles in haar bezit had dat het haar hond was. Gelukkig voor Robert waren er snel een paar agenten ter plaatse. "Ik ben zo blij dat Waffles een chip droeg, zo kon ik bewijzen dat ze van ons was." Hoe Waffles het nu maakt? "Ze is nog steeds een beetje in shock. Normaal is ze heel vriendelijk en spontaan, maar nu loopt ze rond met haar staart tussen haar benen. Het zal nog wel even duren voordat ze weer de oude is."