OMG

Man bedenkt list tegen stelende buren

21-09-2015 20:08

NEW HAVEN – Een man uit New Haven had het helemaal gehad met zijn buren; ze stalen iedere zondag zijn krant van de mat. Om ze een lesje te leren, bedacht de man een list.

"Ik heb een plan bedacht", aldus de man. "Ik ben zondag heel vroeg opgestaan zodat ik de krant gelijk te pakken had. Die heb ik vervolgens uit het plastic gehaald en tussen de krant heb ik een papiertje gedaan met de tekst 'Hou op met het stelen van deze krant'", vervolgt de boze kerel.

Maar daar liet de man het niet bij. Op het geschreven blaadje legde hij wat verse kattenpoep. Vervolgens vouwde hij de krant weer netjes op om deze daarna weer keurig in te pakken en op zijn deurmat te leggen. "De persoon die de krant nu uit de verpakking haalt, krijgt heel wat kattenpoep over zich heen. Daarna zal de dief mijn boodschap lezen", schrijft de man bij een aantal foto's van zijn actie op de fotowebsite Imgur.

De Imgur-gebruiker kreeg al snel veel reacties op zijn list. Of het heeft gewerkt, weet hij niet. "De krant is inmiddels weg. Er heeft nog niemand op mijn deur geklopt dus dat wil zeggen dat mijn actie heeft gewerkt. Of dat ik de woede van een mijn buren op mijn hals heb gehaald en dat hij of zij nu een wraakactie aan het bedenken is."