OMG

‘Blote’ presentatrice weg om Playboy-shoot

26-09-2015 16:07

TIRANA – Tijdens een screentest haar borsten laten zien, leverde de 21-jarige Enki Bracaj een baan op als nieuwslezeres op de Albanese televisie. Nu ze diezelfde boezem aan het hele land wil laten zien met een Playboy-shoot, kan de sexy dame op zoek naar ander werk.

De zenderbazen van de Albanese televisie waren erg onder de indruk van de 'talenten' van Enki. Ze droeg een jasje over haar blote borsten toen ze auditie deed en nadien kreeg ze meteen een baan als nieuwslezeres aangeboden. De schaarsgeklede dame bleek een kijkcijferkanon te zijn. Wat opmerkelijk is, aangezien het land bekendstaat als preuts en conservatief. Enki's borsten bleven niet onopgemerkt. Al snel werd ze als nieuwe 'hotte' celebrity gevraagd voor een Playboy-shoot. Dat zag ze wel zitten.

Haar baas was minder enthousiast. Ishmet Drishti laat aan Daily Mail weten dat zijn protegé geschorst is. "Ik heb haar gezegd dat ze zich op de journalistiek en haar opleiding moest concentreren. Ik heb nog zo geprobeerd haar op een ander idee te brengen. We zijn nog in gesprek over een oplossing." Maar tot die tijd is Enki's tv-loopbaan even voorbij. Zelf zit ze er niet zo mee: "Ik sta aan het begin van mijn carrière. Soms moet je dan een risico nemen."