OMG

Bioscoop ontruimd om vechtende bezoekers

27-09-2015 12:17

BRUSSEL – Net als Nederlanders houden Belgen wel van een goede aanbieding. Dus als ze voor 4 euro naar de film kunnen, brengt dat een hoop volk op de been. Zaterdagavond is de Kinepolis in Brussel ontruimd nadat filmliefhebbers met elkaar begonnen te knokken.

Belgische krantensites schrijven dat er zo veel mensen naar de BNP Paribas Fortis Film Days kwamen dat het totaal misliep. Het was zo ontzettend druk in de zalen dat er irritaties ontstonden tussen de bezoekers. Er waren maar een paar ruziezoekers voor nodig om het helemaal uit de hand te laten lopen.

Toen er zelfs ruiten sneuvelden, besloot het management dat het genoeg was geweest. De hele bioscoop werd ontruimd en de zalen werden geëvacueerd. De laatste twee voorstellingen zijn geannuleerd. Nieuwe bezoekers kwamen er niet in en wie nog in het complex was, werd door de politie verzocht weg te gaan.

De bezoekers waren niet blij met de actie, ze voelden zich opgejaagd wild toen ze door de agenten van de parkeerplaats werden gejaagd. Kinepolis excuseert zich voor het ongemak. Mensen die al een kaartje hadden, kunnen later alsnog naar de film.