OMG

Katten mee te nemen in New Yorks kattencafé

28-09-2015 10:42

NEW YORK – Kattencafé's zijn hot. Nadat de eerste katvriendelijke barretjes werden geopend in Taiwan, in 1998, is de rage inmiddels overgewaaid naar Europa en Amerika. In New York zijn al twee kattencafé's en binnenkort komt er eentje bij. Het bijzondere eraan is dat je bij Little Lions Teahouse een kat mee naar huis mag nemen.

Het nieuwe kattencafé komt aan Grand Street in de Amerikaanse metropool en James Famularo heeft de ontwikkeling van het café in handen. "Kattencafé's zijn booming. We hebben al tientallen verzoeken gekregen om een pop-upzaak te beginnen en gelukkig is de verhuurder van het pand een groot dierenliefhebber", vertelt Famularo aan New York Post.

Waar de meeste kattencafé's 'gewone' koffie- of theehuizen zijn waar katten vrij rond lopen, krijgt Little Lions Teahouse een speciale afdeling waar een mini-asiel in wordt gemaakt. Mocht je een kat leuk vinden, dan kun je hem mee naar huis nemen en onderdak bieden. Het asiel komt er in samenwerking met een lokale kattenopvang.

Famularo hoopt de deuren van Little Lions Teahouse over een paar maanden te kunnen openen.