OMG

Heldhaftige soldaat belandt in filmscène

02-10-2015 12:05

MOSKOU – Een heldhaftige soldaat in Rusland zag een vrouw in nood en zoals het een echte man betaamt, probeerde hij haar te redden van een wisse dood. De vrouw werd onder schot gehouden door een doorgedraaide man. Wat de Rus alleen niet doorhad was dat hij regelrecht een filmset was ingelopen.

De soldaat gaat zo op in zijn taak als levensredder, dat hij de aanwezige camera's en complete filmcrew totaal over het hoofd ziet. Terwijl de 'doorgedraaide man' de vrouw onder schot houdt, bedenkt de Rus zich geen tweede keer en besluipt de acteur van achteren. Hij werkt de filmster meteen tegen de grond en redt de arme vrouw uit handen van haar aanvaller. Bezorgde filmmedewerkers rennen vervolgens meteen naar de acteur om te kijken of alles goed gaat, tot verbijstering van de held. Of de acteur gewond is geraakt bij het incident, is niet bekend.

De bizarre video werd op YouTube geplaatst en kreeg al snel veel views. "Geweldig van de soldaat, slecht voor het schieten van de film. Hebben jullie geen beveiligingshekken?, reageert iemand op het filmpje. "Haha, de intentie van de soldaat was goed. Daar gaat het om", schrijft een ander.