OMG

Knokkende kangoeroes gaan viral

02-10-2015 08:58

CALLIOPE – Een doodnormale zaterdagavond werd er voor Quinton Turner en zijn vader afgelopen weekend eentje die voor wereldfaam zorgde. Pa en en zoon Turner waren onderweg van de pub naar huis toen ze twee knokkende kangoeroes tegenkwamen. De mattende Skippy's wisten elkaar zeker een half uur bezig te houden en beelden ervan gaan hartstikke viral. Het filmpje dat Quinton van de dieren maakte, is al meer dan 1,5 miljoen bekeken op Facebook.

De kangoeroes op het filmpje hebben het stevig met elkaar aan de stok. Op geheel eigen 'kangoeroewijze' vechten ze het geschil onderling uit. Er wordt geschopt, geslagen, gebokst en gekrabd. Als de buideldieren het na een half uur nog niet zat zijn, besluit Quinton en zijn vader maar via de berm om de kangoeroes heen te rijden. Wie het duel heeft gewonnen, is dan ook niet duidelijk.

Tegen BuzzFeed zegt Quinton dat hij nooit had gedacht dat zijn filmpje zo populair zou worden. "Het is echt te gek. Ik ben er ondersteboven van", aldus Quinton over alle aandacht.