OMG

Orthodoxe priester weg om kinky sekstape

04-10-2015 13:47

NEW YORK – Een 67-jarige Grieks-orthodoxe priester in New York heeft het wel erg bont gemaakt. Niet alleen bezwangerde hij zijn 22 jaar jongere getrouwde vriendin. Ook dook er een kinky seksvideo op die laat zien hoe de geestelijke geniet van een fetisj die bekendstaat als 'cake pletten'.

Al jaren gingen er verhalen dat George Passias een geheime relatie had met een vrouw uit zijn gemeenschap. De hooggeplaatste priester ontkende dat stelselmatig. De NY Post wist echter de hand te leggen op een sekstape waarop George en zijn geliefde Ethel nogal tekeergingen.

De geestelijke werd gefilmd terwijl hij keek hoe Ethel in haar string op een stuk cake ging zitten. Het gebak, weliswaar ingepakt in folie, werd helemaal plat. Volgens de Post is dat een bekende fetisj, cake pletten. De priester had ook 'iets' met voeten want in een andere opname genoot hij ervan toen zijn vriendin met haar voeten over zijn gezicht streelde.

De man van Ethel kon haar escapades niet waarderen en mailde de bisschop over de affaire en de sekstape. De priester werd eerst geschorst en daarna ontslagen.