OMG

Themapizza voor rugby ziet er vunzig uit

08-10-2015 14:04

CHORLTON – Het was zo'n leuk idee. Een medewerker van de Morrisons supermarkt in het Britse Chorlton wilde een themapizza maken vanwege de Rugby World Cup. Hij leefde zich uit met plakje salami en chorizo en was reuze trots op het resultaat. Een lapje deeg met ovale rugbybal erop. Dacht hij althans zelf.

Bezoekers zagen echter heel wat anders in de creatie van de jongen, zo meld Mirror, met een foto van de pizza erbij. Food porn, in de letterlijke zin des woords. Zijn creatie doet nog het meest denken aan een vrouwelijk lichaamsdeel dat doorgaans niets met pizza te maken heeft.

Ene Laura Edwards was aan het winkelen in de zaak toen haar blik naar de creatie werd getrokken, vertelt ze aan Mirror. "Ik dacht bij mezelf: wat hebben ze hier nu gedaan? Ik weet wel dat het een rugbybal moet voorstellen, maar het is niet goed gelukt. Ik moest een beetje giechelen toen ik zag dat het nogal op intieme delen van een vrouw lijkt." De foto die ze van de pizza maakte, gaat nu viral over Facebook en internet.