OMG

Slapende zwerver belandt in vuilniswagen

14-10-2015 19:31

OLYMPIA – Een zwerver uit het Amerikaanse Olympia dacht een goede slaapplek te hebben gevonden in een vuilcontainer. Het dreigde goed mis te gaan voor hem toen de reinigingsdienst langs kwam. Dankzij een oplettende chauffeur belandde de man niet op de vuilnisbelt.

De dakloze lag te slapen toen de container werd geleegd. Hij kwam in de vuilniswagen terecht, maar gelukkig had de chauffeur goed opgelet. Hij stopte meteen en sloeg alarm. Hulpdiensten moesten eraan te pas komen om de zwerver tussen het afval te plukken.

Volgens de krant The Olympia is het een wonder dat de man bij zijn val slechts licht gewond raakte. Hij maakte een smak van 3 meter en kwam in een nog lege vuilniswagen terecht. De zwerver klaagde alleen over pijn in zijn rug. In het ziekenhuis bleek dat hij geen ernstig letsel had opgelopen. Volgens Mark Cotey, hoofd van de reinigingsdienst van Olympia, gebeurt het wel vaker dat mensen in containers slapen, “Maar als de vuilniswagen langs komt, zijn ze op tijd wakker om te vertrekken.”