OMG

Dieven stelen auto met baby

20-10-2015 13:26

LONG ISLAND – Een stel dieven op Long Island kregen een niet zo leuke verrassing nadat ze er maandag net vandoor waren gegaan met een gestolen auto. Achterin de wagen zat een vier maanden oude baby.

"Een van de dieven moet hebben gezegd: 'van wie is die baby?' Vervolgens hebben ze de auto snel geparkeerd en zijn ze ervandoor gegaan", vertelt politieagent Robert Brown aan NY Post.

Een tante van de kleine Zuriel James, Gail Solomon, had haar in de auto laten zitten. Zij was gestopt bij een Subway-zaak om even snel een broodje te halen. Voor het gemak had ze de motor laten draaien. Toen ze met een lekker broodje uit de zaak kwam lopen, zag ze nog net een man in de auto springen. De dief pikte vervolgens twee andere mannen op, die een straat verder stonden te wachten.

De mannen waren nog geen halve kilometer onderweg toen ze het meisje in de auto ontdekten. Volgens de krant wisten de dieven niet hoe snel ze de auto aan de kant moesten zetten. Nog geen kwartier later vonden de agenten de auto met daarin een geschrokken Zuriel. "We hebben het meisje in goede gezondheid gevonden." Tante Gail wordt beschuldigd van het 'in gevaar brengen van een kind'. Ze denkt nu wel twee keer na als ze trek heeft in een broodje en met haar nichtje op stap is.