OMG

Man voor lul gezet in toilet restaurant

22-10-2015 12:29

NEW YORK – Met je dochter naar de wc gaan tijdens een uitstapje als je vrouw er niet is: voor veel mannen niet iets waar ze naar uitkijken. Een Amerikaanse man werd onlangs door zijn kleine meid behoorlijk voor lul gezet, maar dan letterlijk.

Op Reddit beschrijft de man het hilarische relaas, waar al bijna tweeduizend mensen op hebben gereageerd. "Ik heb een prachtige driejarige dochter. Toen ik laatst met haar naar een restaurant ging, moest ze naar de wc. Ik nam haar mee naar de herentoiletten, dat doe ik altijd als mijn vrouw er niet bij is. Ik maakte een wc schoon zodat ze kon plassen. Maar toen moest ik zelf ook. Geen probleem. Ik zette haar in de hoek van het hokje en zei dat ze daar moest blijven."

De man gaat verder: "Ik ging dus ook plassen. Toen hoorde ik de deur opengaan en kwamen er twee mannen binnen. Mijn meisje kwam naar me toe, keek naar wat ik stond te doen en zei toen keihard 'Papa, wat heb jij een klein piemeltje.' Ik hoorde die mannen eerst grinniken en daarna heel hard lachen. Ik dacht: waar haalt ze dat nou weer vandaan. Zoiets heeft ze nog nooit gezegd. Eigenlijk wilde ik zeggen dat hij heel normaal is van formaat. Maar alles wat ik erover zou zeggen, zou nogal creepy overkomen. Ik ben maar in het hokje gebleven tot die mannen weggingen", zo besluit de man.