OMG

Bange dealer gooit drugs naar politie

25-10-2015 09:44

ROCHDALE – Angst is vaak een slechte raadgever. Drugsdealer Rezwan Hussain uit het Engelse Rochdale kan daarover meepraten. Toen de politie aan de deur kwam om met zijn broer te praten, dacht hij dat de agenten achter zijn drugshandel waren gekomen. De dealer werd bang en verraadde uiteindelijk zichzelf.

Nadat bleek dat de broer niet thuis was, wilden de agenten vertrekken. Intussen liep het Hussain, die wel in het huis was, zo dun door de broek dat hij zijn hele voorraad drugs vanaf zijn zolderkamertje op straat gooide. Precies voor de voeten van de agenten. En dat was het sein voor de politie om de woning van onder tot boven uit te kammen.

In de kelder vonden de agenten een drugsfabriekje waar de cocaïne, heroïne en andere drugs werden klaargemaakt voor de handel. Volgens Daily Mirror had Hussain een omzet van ruim 3,5 miljoen euro. De ouders van de drugsbaron werden opgepakt omdat de bange dealer de benen had genomen. Hussain kwam later op hangende pootjes naar het bureau om zichzelf aan te geven. Hij heeft inmiddels een gevangenisstraf van elf jaar gekregen.