OMG

Naakt dansende vrouw in restaurant opgepakt

01-11-2015 21:08

MIAMI – De 23-jarige naakte vrouw die donderdag wild dansend en zichzelf insmerend met ketchup een restaurant in Miami choqueede is gearresteerd. Dat meldt NBC Miami.

Isabella Valle veroorzaakte een opstootje toen ze in een restaurant op Ocean Drive midden op de dag topless de trap afkwam en stoelen en tafels omgooide. Hierna trok ze al haar kleren uit, begon ze wild te dansen, stopte ze een stoelpoot tussen haar billen en smeerde ze zich, tot hilariteit van de mannelijke klanten, in met ketchup.

Een restaurantmedewerker maakte een einde aan het 'optreden' van de wilde dame, die volgens de politie het etablissement verliet in een handdoek en bikini. "Zoek me op op Instagram, Twitter en Facebook", zei ze volgens ooggetuigen toen ze de deur uitliep, om enkele momenten later terug te keren om haar schoenen en kleren op te halen.

Toen politieagenten bij het restaurant aankwamen was Valle al gevlogen, maar kon ze door een filmpje op internet worden opgespoord. Klanten van het restaurant hadden namelijk alles vastgelegd, waarna de beelden op World Star Hip Hop verschenen. Valle richtte voor 420- dollar schade aan tafels en glazen aan, en moet zich nu voor de rechter verantwoorden.