OMG

Papegaaienvriend wil zelf snavel

05-11-2015 12:41

BRISTOL – Hoe langer mensen een hond hebben, hoe meer beest en baasje op elkaar gaan lijken. Dat wordt vaak gezegd. Ted Richards uit het Engelse Bristol wil dolgraag op zijn favoriete troeteldieren lijken. Alleen zijn dat papegaaien. Ted gaf zijn oren er al voor op, en nu wil hij zelfs een snavel.

De 57-jarige Brit is volgens Mirror zo gek op de gevleugelde vriendjes dat hij er alles aan doet om zelf ook op een papegaai te lijken. Dat levert nogal een bizar plaatje op. De man heeft zijn oorschelpen laten verwijderen en heeft een soort hoorns op zijn voorhoofd. Ook staat er een verenmotief op zijn hoofd getatoeeërd.

Nu heeft Ted iets nieuws bedacht. Hij wil dat zijn neus een nieuwe vorm krijgt, namelijk die van een snavel. Dat het toch nooit helemaal 'echt' eruit zal zien, snapt hij wel: "Ik zal nooit op een echte papegaai lijken. Hun ogen zitten aan de zijkant van hun kop. Maar als ik mijn ogen kon laten verplaatsen, zou ik dat doen."

Of er al een chirurg is gevonden die Teds plannen wil uitvoeren, vertelt de man er niet bij. Zijn vriendin vindt het gelukkig allemaal prima. Zij heeft haar tong laten splijten om meer op een slang te lijken.