OMG

Vlieg kruipt uit hamburger

06-11-2015 21:05

DONCASTER – Een stel uit Doncaster kon zijn ogen niet geloven toen zij een vlieg uit een hamburger zagen kruipen. Bethany en Chris hadden een kant-en-klare hamburger in hun magnetron opgewarmd toen zij iets zagen bewegen in de plastic verpakking. Chris haalde de burger uit de verpakking en zag wat bewegen. Toen kroop er een vlieg uit.

"Eerst wisten we niet wat het was, we konden het niet geloven. Toen we nog eens naar de hamburger keken, zagen dat er ook heel veel eitjes op zaten, het was weerzinwekkend!'' vertelt Bethany aan Doncaster Free Press. Chris werd helemaal ziek van wat hij zag; eerder die dag had hij al eenzelfde burger gegeten. Hij zweert dat hij nooit meer in zijn leven nog een hamburger zal eten.

Bethany en Chris dienden een klacht in bij de fabrikant en bij de winkel waar ze het vieze broodje naar terugbrachten. Het management van de winkel beloofde dat er een onderzoek zou worden gestart, maar het broodje ligt na tien weken nog steeds in een opslagruimte. Wel kreeg het stel een waardebon van 10 pond, dat is omgerekend 14 euro.