OMG

Fransman in onderbroek is internethit

09-11-2015 21:58

AUDON – Een man uit het Franse dorpje Audon is onbedoeld een hype geworden. De boze Franse boer kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij, gekleed in een t-shirt en onderbroek, met een schep dierenbeschermers en journalisten te lijf ging. Creative internetters zijn met de Fransman aan de haal gegaan en dat heeft hilarische beelden opgeleverd die volgens The Local keihard viral gaan.

Het Franse persbureau AFP had fotografen op het dorpje afgestuurd omdat het stropen van vinkjes er nog een alledaagse bezigheid is. De schaars geklede boer was overduidelijk niet gediend van de 'pottenkijkers' en kwam ze dat hoogstpersoonlijk vertellen. De gewenste anonimiteit kreeg de laaiende man echter niet. In tegendeel zelfs, hij verwierf wereldfaam.

Van over de hele wereld verschijnen op social media fotobewerkingen waarin de boze boer is verwerkt. Zo staat hij met zijn schep in een scène van The Walking Dead of in een samoeraigevecht. Op andere kiekjes is zijn schop weggepoetst. In plaats van het tuingereedschap heeft hij dan ineens een lightsaber uit Star Wars vast.