OMG

Pannenkoekenrestaurant gesloopt om korting

14-11-2015 10:14

CHICAGO – Een 27-jarige Amerikaanse heeft een pannenkoekenrestaurant op stelten gezet omdat ze geen korting kreeg terwijl ze daar naar eigen zeggen wel recht op had. In pannenkoekenrestaurant Denny's in Oak Lawn, een buitenwijk van Chicago, liep de vrouw met een tegoedbonnetje van 4 dollar te zwaaien en claimde dat haar hele familie mocht meeëten op die bon. Toen haar werd verteld dat dat niet kon, was de boot aan.

De vrouw ging finaal door het lint toen ze te horen kreeg dat haar familieleden wel netjes de volle mep moesten betalen voor hun pannenkoeken. Met veel misbaar vloog ze het personeel van Denny's aan. Volgens The Smoking Gun probeerde ze medewerkers van het restaurant een paar ferme tikken te verkopen, maar om onduidelijke redenen bleef het bij wat miezerige tikjes in de lucht. Bij het verontwaardigd verlaten van de tent, besloot de vrouw en haar gevolg nog wel even de pui aan diggelen te meppen.

Niet veel later heeft de woedende pannenkoekenfan bezoek gehad van de politie. Binnenkort moet ze bij de rechter verschijnen om tekst en uitleg te geven over haar uitbarsting.