OMG

Pizzabezorger pissig om gratis pizza

14-11-2015 14:28

NEW YORK – Een Amerikaanse heeft afgelopen week van een gratis pizza mogen smullen omdat de bezorger meer dan 40 minuten te laat was. Kennelijk zat dat de bezorger in kwestie behoorlijk dwars want een half uur nadat hij de pizza met tegenzin kosteloos moest afgeven aan de vrouw, stuurde hij haar een sms-bombardement met niet bepaald vriendelijke opmerkingen over hun 'ontmoeting'.

Omdat de bezorger meer dan 40 minuten op zich had laten wachten, konden Nadisha Mendes en haar zus de pizza kosteloos claimen bij pizzazaak Pizza Pizza. Toen de bezorger aanbelde, liet Mendes de sms-bevestiging van de fastfoodzaak aan de bezorger zien. Met een flinke dosis tegenzin gaf hij de pizza aan zijn hongerige klant.

Een half uur later begon de bezorger smsjes naar Mendes te sturen. "Weet je, je zou de vrije tijd en energie die je nu besteedt aan het gratis vergaren van eten eens moeten steken in het fatsoenlijk leren opnemen van je telefoon. Het uitknijpen en afpersen van hardwerkende ondernemers is gewoon misselijk, hoe kun je met jezelf leven?", vraagt de bezorger zich af in de sms. Verder beweert hij nog dat hij ruim voor de 40 minuten-grens meerdere keren had aangebeld. Of dat klopt, weet volgens BuzzFeed niemand.

Uiteindelijk eindigt de tirade met een krachtige boodschap aan zijn 'klant': "Herinner je jezelf er bij het slapengaan maar aan dat je gewoon laag bent. Je moet echt een gebrek aan geweten hebben om het te veel moeite te vinden om gewoon 20 dollar voor een pizza te betalen." Na de hele lading kritiek verwerkt te hebben, reageert Mendes gevat: "Ok. Slaap lekker."