OMG

Vrouw gaat vreemd, geeft man ‘vrijbrief’

24-11-2015 14:26

LONDEN – Een groot aantal Britten heeft maandag met stijgende verbazing naar de Jeremy Kyle Show op ITV zitten kijken. In de show deed een vrouw (Amanda) uit de boeken al zes keer te zijn vreemdgegaan. Het spreekt voor zich dat haar man Steven daar niet gelukkig mee was, maar de geboden oplossing kon hem nog minder bekoren. Steven mocht van Amanda namelijk met een andere vrouw naar bed, maar er zat wel een addertje onder het gras.

In de show vertelt Amanda dat ze haar man, met wie ze al tien jaar getrouwd is, al zes keer heeft belazerd. Afgelopen weekend zou ze het hebben opgebiecht. Dat ze dat niet eerder had gedaan kwam volgens Amanda omdat ze het was vergeten. Misschien niet het meest geloofwaardige excuus, maar ze wist ook meteen hoe ze het wilde goedmaken met Steven. Hij mocht van haar met een andere vrouw van bil, maar niet helemaal op de manier zoals Steven die wellicht in gedachten had.

Amanda had namelijk voorgesteld om er een koppeltje bij te halen. Steven mocht dan met de vrouw van het stel onder de lakens duiken terwijl ze het zelf gezellig zou gaan maken met de man. En precies dat is wat Steven niet zinde. "Laat ik het zo zeggen, ik was er niet blij mee", aldus de Brit. Overigens had hij helemaal geen trek om zijn vrouw te besodemieteren. "Ik wil helemaal niet met een andere dame naar bed", aldus Steven.

Om te bewijzen dat Amanda in ieder geval de laatste vier jaar haar benen bij elkaar heeft gehouden, onderging ze in de show een test aan een leugendetector. Het pakte fout uit. Kennelijk heeft ze wel degelijk nog niet zo heel lang geleden het bed gedeeld met een andere man. De verbouwereerde talkshowhost Jeremy confronteerde zijn gast meteen met de uitslag, maar volgens Amanda was het allemaal flauwekul. Voor Steven trouwens ook, hij maakte in de show een einde aan het huwelijk. ''Het is klaar. Ik kan hier niet meer tegen. Ik blijf niet bezig."