OMG

Paniek om onschuldige clown

25-11-2015 13:22

WAUKESHA – De politie is de afgelopen weken gek geworden van telefoontjes van bezorgde campusbewoners bij de Carroll University in Waukesha, Wisconsin, over een angstaanjagende clown. De 'circusartiest' zou doelloos rondjes lopen op de campus in een oranje overall en een doodeng clownsmasker op zijn hoofd. Na uiteindelijk toch maar op onderzoek te zijn uitgegaan, bleek er weinig aan de hand, maar de schrik zat er bij velen goed in.

"Ik zag hem onlangs ineens. Het is echt dood- en doodeng", vertelt campusbewoonster Katie Green aan WISN 12. Een andere student zegt dat het eerder om een Joker-achtige verschijning ging dan om een grappige clown. Becca Roraff is het helemaal met haar studiegenoten eens. "Ik houd helemaal niet van clowns. Kan die grappenmaker niet even doorkrijgen dat Halloween allang achter de rug is?"

Toen er geruchten begonnen rond te zoemen over verkrachtingen door de clown, is de politie toch maar even poolshoogte gaan nemen. Kennelijk waren alle eerdere 911-meldingen nog geen reden genoeg voor de plaatselijke agenten. Gelukkig voor alle campusbewoners bleek het allerminst om een verkrachter te gaan. Achter het masker ging een tiener schuil die het gewoon leuk vond om de reacties van mensen te zien. Volgens zijn ouders heeft de jongen een leerachterstand en verklaart dat het gedrag.