OMG

Fan ontmoet idolen door slimme truc

03-12-2015 15:57

MELBOURNE – Een fan van het Australische danceduo Peking Duk wist met een slimme truc de beveiliging te misleiden om bij zijn idolen te komen. Toe David Spargo een festival in Melbourne bezocht waar het duo zou optreden, zette hij zijn naam op de Wikipedia-pagina van de band, met de toevoeging dat hij familie van de muzikanten was. Door deze pagina op zijn telefoon en zijn legitimatie aan een bewaker te tonen, kreeg hij toegang tot de green room backstage waar de band zich ophield.

De fan wist met zijn truc de band te bereiken, die zijn actie te gek vond. "We dronken samen een paar biertjes en hij was absoluut geweldig. Hij was helemaal geen engerd of zo. Hij was de meest normale gozer die we ooit hebben ontmoet. Dat maakte het zo hilarisch", zegt Peking Duk's Adam Hyde tegen The Guardian. "De green room was ver van de zaal, omdat we een verrassingsact waren. Hij heeft er echt moeite voor gedaan en het werkte. Hij is 007!"

De artiesten hebben telefoonnummers uitgewisseld met hun 'stiefbroer' en hebben afgesproken om later nog eens samen wat te gaan drinken.