OMG

Gestolen shampoo blijkt roze haarverf

04-12-2015 13:52

LONDEN – Uit de douche gaan om een nieuwe fles shampoo te pakken is natuurlijk veel meer werk dan gewoon de shampoo van je vrouw 'lenen'. Simon Ford dacht precies zo, maar meteen na het inzepen van zijn bos haar had hij spijt van zijn luiheid. De gestolen shampoo bleek namelijk een tube roze haarverf te zijn, schrijft The Telegraph.

De 32-jarige busschauffeur heeft zijn lesje nu wel geleerd, maar hij loopt de komende weken wel volkomen voor gek. "Om eerlijk te zijn dacht ik in eerste instantie dat Louise me voor de gek had gehouden, maar het bleek mijn eigen stomme schuld. Ze had me al zo vaak op mijn kop gegeven dat ik haar shampoo niet meer mocht gebruiken. Ik had het kunnen weten want ze is al geen echte grappenmaakster", jammert Simon.

Ondanks zijn nieuwe roze coupe ging de Brit toch gewoon werken. "Louise snapte al niet dat ik nog over straat durfde, maar ik had geen idee dat mijn haar ook echt knalroze was geworden. Toen al mijn collega's me in mijn gezicht stonden uit te lachen, besefte ik pas echt hoe laat het was. Ook in de bus was het niet echt een pretje, iedereen keek me raar aan."

Louise heeft geen medelijden met haar man. "Het is zijn eigen schuld. Maar ik hoop wel dat hij ervan geleerd heeft. Zelfs ons dochtertje vroeg me: 'wat heeft papa in vredesnaam gedaan?'"