OMG

Bejaarde neemt duik in keuken

09-12-2015 21:10

KENDAL – Een 72-jarige Brit besloot van de nood een deugd te maken toen zijn huis onderliep als gevolg van de overstromingen die Engeland momenteel teisteren. Terwijl zijn buren met de handen in het haar zaten, besloot hij ze aan het lachen te maken door te gaan zwemmen in zijn eigen keuken.

Peter Clarkson kon niet douchen omdat de elektriciteit in zijn huis was uitgevallen. Daarom trok de krasse knar maar zijn zwembroek aan en besloot hij een paar baantjes te trekken tussen alle ronddrijvende pannen, tupperwarebakjes en drijvende zakken chips.

"Mijn vrouw, ik en al onze vrienden hier hebben al heel wat erge overstromingen gezien, maar nooit zoiets als dit", vertelt Clarkson aan Daily Mail. "Velen zijn ontredderd door wat er met hun huis is gebeurd de afgelopen vijf dagen."

Om zijn vrienden wat op te vrolijken dook Clarkson daarom maar het modderige water in, 'om storm Desmond een middelvinger te geven'. "Het water was erg koud en ik wil er niet aan denken wat er allemaal in dreef", aldus de bejaarde Brit.