OMG

Hoertjes pikken horloge van zes ton

10-12-2015 16:00

NEW YORK – Een Amerikaanse horlogeverkoper heeft een avondje stappen om nooit te vergeten meegemaakt. Na een wilde nacht is hij zijn bijna zes ton kostende, zeldzame horloge kwijt. Gepikt door twee prostituees, die en passant ook zesduizend piek pakten uit zijn portemonnee. De man was een makkelijk slachtoffer: hij zegt stomdronken te zijn geweest.

Deze week ging Steven Rostovsky in zijn eentje op stap in een exclusieve stripclub. Daar kwam hij met twee hoertjes vandaan, die met hem mee gingen naar zijn peperdure hotelkamer. Toen Steven de volgende ochtend wakker werd, was zijn zelfzame Greubel Forsey Double Tourbillon-horloge ter waarde van 590.000 dollar verdwenen. Ook was zijn portemonnee leeg.

Steven heeft geen idee wat er gebeurd is, vertelt hij aan NY Post. Hij denkt dat de ene vrouw stiekem weg is geslopen toen hij met de andere vrouw bezig was. De tweede dame van lichte zeden nam wat later ook de benen. Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de twee vrouwen wegrijden in een BMW. Via Instagram probeert de man nu zijn horloge terug te krijgen.