OMG

Vrouw koopt 300 kerstcadeaus voor kinderen

10-12-2015 13:10

LONDEN – Een Britse vrouw is het mikpunt van kritiek geworden vanwege haar wat overdreven kooplust richting de feestdagen. Emma Tapping kocht voor haar drie kinderen en haar man in totaal 300 kerstcadeautjes.

De vrouw legde alle pakjes, die bij elkaar omgerekend meer dan 2000 euro kostten, onder de kerstboom en zette er een foto van op Instagram. De foto ging viral met als onderschrift: "Bijna tijd voor alle materialistische ouders om via social media te ventileren hoeveel pakjes hun kinderen krijgen. Denk ook eens aan de kinderen die niet zo veel krijgen." Toen werd er volgens Daily Mail een hele bak aan digitale kritiek over de vrouw uitgestort.

Mensen vonden Emma een slechte moeder die haar kinderen verwende en de echte betekenis van het kerstfeest was vergeten. Emma is geschokt: "Ik ben verbijsterd door de reactie van de mensen die denken dat ik aan het opscheppen ben. Mensen oordelen zo snel. Wat ik koop voor mijn kinderen is mijn zaak."

Emma zegt niet rijk te zijn en de cadeautjes het hele jaar door te kopen in de uitverkoop. Ze doen het elk jaar zo met de kerst bij haar thuis, en daar komt geen verandering in.