OMG

Winkelbediende held na helpen slechtziende

11-12-2015 18:28

LONDEN – Winkelbediende Sam Warren heeft de harten van veel Britten gestolen. De medewerker van een warenhuis hielp een slechtziende vrouw naar de uitgang en belde ook nog een taxi voor haar. Op Facebook wordt Warren geprezen voor zijn klantvriendelijkheid.

De verkoper zag de vrouw door de winkel dolen op zoek naar de uitgang. “Ze had duidelijk hulp nodig en die heb ik haar gegeven.” Warren zegt dat hij meteen door had dat de vrouw niet zo veel zag. Hij nam haar mee naar de begane grond en zorgde ook nog dat ze een taxi kreeg om naar huis te gaan.

Een klant zag Warren met de vrouw en maakte een foto van het duo. Die zette ze met een kort berichtje op de Facebooksite van het warenhuis. “Deze man is een sieraad voor jullie bedrijf. We hebben meer van dit soort mensen nodig”, schreef Toni Gibbs. Ze meldde ook nog dat ze ontroerd was door het handelen van de verkoper.

Warren is intussen een beetje overdonderd door alle aandacht. “Ik deed wat ik moest doen”, zegt hij ietwat verlegen tegen Daily Mail. Hij wist ook niet dat er een foto was genomen. “Toen ik thuis kwam werd ik bedolven onder de complimenten.” Zijn chef is dolblij met Warren. Ze roemt zijn persoonlijkheid en zijn klantvriendelijkheid.