OMG

Dievegge doet dutje bij bejaarden

15-12-2015 14:05

DELTONA – Een jonge vrouw heeft het er flink van genomen in het huis waar ze had ingebroken. Ze ging onder de douche, trok een pyjama van een van de bewoners aan en deed zelfs een lekker dutje in de logeerkamer.

De 22-jarige Eryn Rice was op de vlucht voor de politie nadat ze voor honderden dollars aan cosmetica uit een winkel in Deltona (Florida) had gestolen. De dievegge werd op heterdaad betrapt, maar ze verzette zich tegen haar arrestatie en wist te ontsnappen toen de agenten haar in de boeien wilden slaan.

Een paar uur later werd de politie gebeld door een bejaard stel dat net iets heel vreemds had meegemaakt. Toen de man des huizes aan het golfen was, had zijn echtgenote een jonge vrouw aangetroffen in hun huis. Ze belde haar vent om om opheldering te vragen, maar hij zweerde dat hij Rice nog nooit eerder had gezien.

Het stel bracht de indringster naar huis, waar de politie haar later aan kon houden. Rice bleek naast de douche en een bed van de bewoners ook hun wasmachine te hebben gebruikt, want ze had haar ondergoed achtergelaten in het apparaat. De vrouw heeft diverse aanklachten aan haar broek hangen.